בדיקת מיפוי עצמות Tc99m mdp

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

10/08/2011 | 17:00 | מאת: פנינית

שלום ד"ר גרינטל,ראשית תודות מקרב לב להתיחסותך לפנייתי מיום 1.8.11.שוב להזכירך בת 62 ,נשלחתי לעבור בדיקת מיפוי עקב כאבים חזקים בברך רגל ימין.נסקרו:עצמות הגולגולת,עמוד שדרה צוארי,טורקלי,לומבלי,כתפיים,צלעות,סטרנום.עצמות הזרוע,אגן,פרקי הירכיים,ירכיים,פרקי הברכיים,עצמות השוקיים.ממצאים:+ספקטברכיים,סקוליוזיס לומבלי,קליטת יתר עמוד שדרה צוארי(c4-5),קליטה מוגברת לא סדירה בברך ימיןעם הדגשה במדיאל טיביה(אחורית).פרט לכך בגדר הנורמה.סיכום:המימצאים מתאימים לשינויים ניווניים,לא ניתן לשלול פגיעה מניסקלית מדיאלית מימין.מומלצת קורלציה מכוונת לעמוד שדרה צוארי.אשמח מאד לקבל ממך התייחסות לבעיותיי.טרם ראה אותי רופא בגלל המצאותו בחופשה ולרופא קופ"ח שאמורה היתי להגיע אליו נמסר לא להגיע כי הוא שובת מחר.

15/08/2011 | 08:33 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לפנינית שלום וברכה קודם כל לנו, בפורום, מכתבך הנו מחמאה. אך לצערי אין תחליף לרופא. השביתה מעלה את חשיבות הרפואה בכל חריפותה. הרפואה בנויה על הליכים הדורשים מעורבות של בעל מקצוע מצד אחד ומטופל בצד שני. לא נמצאה עד היום דרך בטוחה לחוות דעת מקצועית בתחום הרפואה דרך המחשב. לכן מידת הזהירות וחובת הזהירות מחייבת שחוות דעת רפואית תתבצע במפגש בין רופא למטופל, שכולל את שלושת השלבים של סיפור החולה (פרטים החשובים לרופא), בדיקה, עיון בהדמיה ובדיקות עזר..... בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים