ניתוח להחלפת ברך ימנית בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/08/2011 | 14:23 | מאת: אירית

שלום לך אני בת 46, סובלת מנזק קשה לסחוסים בשתי הברכיים במיוחד בברך הימנית, הדבר גורם לי לסבל רב וכאבים עזים. מפאת גילי הצעיר מהססים להמליץ לי על ניתוח בשלב זה. אבקש את חוות דעתך בנדון, כל זאת במטרה להמשיך לעבוד ולשפר את איכות החיים שלי.

15/08/2011 | 08:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאירית שלום חשבי על דבר הרבה יותר פשוט: נניח שבידייך 3.000.000 ש"ח במזומן ואת מעוניינת להשקיע. האם היית פונה לפורום בנקאים באינטרנט? קרוב לודאי שהיית מתייעצת ומשקיעה המון זמן בייעוץ.מדובר בבעיה חשובה ביותר עם המון משמעות לחיים שלך. קשה לי להאמין שאת מעוניינת ברצינות להחליט במשהו כל כך קריטי לחיים במכתב בפורום. כדי לתת המלצה יש להכיר את המטופל, להבין את הברך שלו ורק במסגרת הכללית של חייו לתת המלצה. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים