כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

02/08/2011 | 19:46 | מאת: גוליאן

שלום רב מזה זמן אני סובל מגאבי ברכיים בעיקר בברך צד שמל בכל הברך סביב ציר הלכתי להתיעצות לאורטופד אמר לי שאין מספק נוזל בברך וזה מה שדורם לכאב אני גמעט ולא יכוךל לתפק בחיי יום יום כשהולך אני צולע בקושי עןלה מדרגות לציין גם בבית שלי כולו מדרגות לאחרונה אני השמנתח קצת ב-6 קילו האם זה משפיע על העומס על הרגליים ובעבר קיבלתי מכה לפני שנתיים באותו ברך החתה מינסקוס ולפני שלוש חודשים נפלתי על אותו הברך הרופא יעץ לי לעשות פיזוטרפיה האם הפיזוטרפיה תחזיר הנוזל והתור כל כך מאוחר שאני כל יום סובל מה עליי לעשות האם יש משהו שיכול לעזור לי עד שהתור יגיע ותודה מראש

04/08/2011 | 11:59 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לג'וליין שלום מטבע הדברים אנו לא ממש יודעים מה קורה אצלך בברך היות ואף אחד מאתנו לא בדק אותך, לא עיין בצילומי הרנטגן וכדומה. אבל טיפולים פיסיותרפים עוזרים למטופלים רבים, לעיתים קרובות הכאב פוחת או נפסק, רוב האורתופדים מפנים לטיפול פיסיותרפי בהצלחה דר.גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים