סיבוכים של ניתוח החלפת ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

02/08/2011 | 14:09 | מאת: ליאור

שלום, סבתי בת 80 מתעתדת לעבור ניתוח החלפת ברך. ברור לי כי לא ניתן לקבל הבטחה כלשהי או לקבל אבחנה בשלט-רחוק, לכן שאלתי אינה אישית: רציתי לדעת עד כמה שכיחות תופעות של צורך בכריתת פיקת הברך או התקצרות הרגל לאחר הניתוח. וכן, מהן המשמעויות של סיבוכים אלה בטווח הארוך? בתודה, ליאור

04/08/2011 | 11:57 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לליאור שלום בחרת דוקא את הסיבוכים מהנדירים ביותר לשאול עליהם. בדרך כלל לאחר ניתוח TKR שבו הגפה המעוותת מתיישרת מרויחים אורך.ככלל, גם את הסיבוכים שהנם יותר שכיחים כמעט ולא רואים. בהצלחה בניתוח ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים