כאב בברך ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/08/2011 | 22:07 | מאת: פנינית

בת62 בעקבות הכאב פנתי היום לרופא אורטופד ואלה ממצאיו -רגישות על פני מדור מדיאלי הרגישות גוברת בלחץ ל MFC ובעת ולגוס.הממצאים הקליניים מחשידים לפתלוגיה גרמית.נשלחתי להשלים בירור ע"י מיפוי עצמות+SPECT עם עדיפות ל-MRI במידה לבצע בזמן סביר טרם עשיתי את הבדיקה,אשמח לקבל ההסבר נוסף על החשד שיש לגבי.נכנסתי בנתיים למרה שחורה על הכי גרוע.תודה מקרב לב

04/08/2011 | 11:53 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה קודם כל אסור להתפס למרה שחורה. חשוב להבין שכל אבחנה בנויה קודם כל על פרטים החשובים מתוך סיפור החולה,ממצאי בדיקה, צילומי רנטגן ואולי הדמיות נוספות. למרות שליבנו איתך הרי ממש לא בריא להעלות השערות על סמך קטעי מידע וזאת למרות שאת קצרת סבלנות ורוצה מידע בשיא המהירות. אנא התאזרי בסבלנות וכאשר תהיה הבדיקה בידייך שוחחי עם הרופא....בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים