מפרק ירך מלאכותי פגום

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/06/2011 | 13:28 | מאת: מולא מוניר

דוקטור גרינטל שלום קראתי בעיתון על משתל מפרק ירך מלאכותי של חברת בת של גונסון את גונסון שהושתל ביותר 1000 איש בישראל והמשתל יצא פגום וגורם לדלקת ופגיעה בעצם שם המשתל asr האם אני רוצה שתרגיע אותי בקשר למפרק שיושתל בי ב10-7 עוד חודש

22/06/2011 | 13:52 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

למר מוניר שלום אנו לא משתמשים באותו משתל עליו כתבת אלא משתל אחר בעל שם ונסיון עולמי משובח ביותר. מעבר לכך, חשוב לדעת שרוב סוגי המשתלים מסוג זה הנם מצוינים, בודדים ונדירים ביותר סוגי המשתלים שנקראו להחלפה בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים