ניתוח אוסטיוטומיה מילך בעבר

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

30/05/2011 | 11:10 | מאת: סוזי

אני בת 60 בגיל 10 עברתי ניתוח אוסטיוטומיה מילך בגלל מפרק ירך לא במקום מלידה CDH .האוטיוטמיה קובעה על ידי פלטה מסוג שרמן.לפני כ4 חודשים נגרם לי שבר והשבר גרם לסטיה במבנה העצם ושבר הפלטה ובורג שבור מטופלת בפרוטאו 4חודשים השבר התאחה וזו הבשורה הטובה אך הבשורה הרעה שאי אפשר לעשות כלום בנתוח לתיקון המצב,לדברי הפרופסור שפטפל בי. אודה לכל אחד שמכיר מקרה דומה שיוכל לענות לי.וכן לצוות הרופאים מה אפשר לעשות? תודות סוזי

05/06/2011 | 13:53 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לסוזי שלום וברכה אנו נרגיש רע מאד אם מישהו יתן לך עצות בלי להכיר אותך, בלי לבדוק אותך ובלי לראות את צילומי הרנטגן ולהבין את המהלך הרפואי. לכן אנו מבקשים ממך. במידה ואת מעוניינת בחוות דעת נוספת אנא פני בצורה מסודרת, הביאי אתך את הצילומים ואז ניתן יהיה לתת תשובה עם אחריות. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים