שיקום לאחר החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

29/05/2011 | 18:48 | מאת: איריס

שלום רב ברצוני לברר אם יש באיזור מרכז הארץ בתי חולים שיקומיים פרטיים, כחלופה לשיקום בבתי חולים ממשלתיים כגון - הרצפלד, לאחר החלפת מפרק ירך. אשמח להתעדכן בשמותיהם ומיקומם. בברכה איריס

05/06/2011 | 13:48 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה לצערי אנו מנועים מלפרסם בדרך ישירה או עקיפה. לא בית חולים, לא רופאים.... ישנם מספר בתי חולים פרטיים בהן יכולה להתבצע מערכת שיקום פרטית. בחלק מבתי חולים אלו השיקום מתבצע באמצעות רופא שיקום המאשפז את המטופל ונותן הנחיות ורואה אותו יום יום. הטיפול מתבצע דרך אותו רופא. ישנן אפשרויות נוספות אך צריך לברר זאת בצורה המקובלת בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים