מחלת פרטס

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

27/05/2011 | 12:14 | מאת: אביב בכר

שלום בני יהונתן בן שבע אובחן לפני 7 חודשים כסובל מפרטס ראוי לציין כי טרם לאבחון חצי שנה קודם הוא צלע כ-שבועיים אך הצליעה נעלמה וכאמור אובחן לאחר מכן בפרטס דבר נוסף הוא שע"פ הצילומים ודברי ד"ר אידלמן (הרופא שמטפל בו) הפגיעה בעצם הפימור הינה קלה , שאלתי ,כיום אני מבין שאין כל טיפול שיכול לזרז את תהליך הריפוי אלא רק מנוחה והעדר פעילות ספורטיבית למרות זאת האם בכל זאת קיים טיפול כלשהו שיכול לזרז את תהליך הריפוי מאחר ולאחרונה הילד כבר התחיל להראות סימנים שהמגבלה לא לשחק (כדורגל לדוגמא וכו') מפריעה כבר באופן נפשישגורם לבכי בעניין בתודה מראש על תשובתך, אביב

29/05/2011 | 11:19 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה אמנם השאלה הנה בתחום מפרק הירך של ילדים ומעט סוטה מתחום הפורום, המידע שקיבלת מעמיתי ד"ר אידלמן הוא אכן נכון ומדוייק. מבחינה מחשבתית, באם היה משהו שניתן היה להציע הדבר היה קורה עוד הרבה לפני שהיית מעלה על דעתך, ד"ר אידלמן שהנו אורתופד ילדים בעל שם היה מעלה את האפשרות במיידי בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים