אחרי ניתוח קרסול

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

19/05/2011 | 11:04 | מאת: טליה

שלום אחרי נפילה ו2 שברים הוחלט על ניתוח קיבוע קרסול כיום אני 13 יום לאחר הניתוח עדיין סובלת מנפיחת באצבעות הרגל עם כאבים עזים האם השיקום עוד ארוך ומתי תרד לי הנפיחות והאם אפשר לעשות משהו אוסיף שאני עם סד גבס עד הברך תודה

23/05/2011 | 10:09 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לטליה שלומות לאחר ניתוח קבוע קרסול ממתינים קודם כל שהעצם תתאחה ותתחבר. לאחר מכן הרקמות הרכות נרגעות בהדרגה. חיבור העצם יכול לקחת שלשה חדשים ולעיתים יותר והרקמות הרכות לוקח זמן נוסף כך שמדובר במהלך מאד ארוך. שבועיים זו הצצת בוקר למהלך כזה. אנא שוחחי עם המנתח שלך כדי להבין אם ההשערה שהעלתי רלוונטית למקרה שלך. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים