לד"ר גרינטל - כאבים חזקים בברך עקב דלקת.

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

18/05/2011 | 09:38 | מאת: עדי

מה עושים כשסובלים מדלקת בברך,וכשכל הליכה ו/או עליה או ירידה במדרגות נהפכת ל"סיוט",במיוחד אם ההליכה צריכה להיות בקצב מעט יותר מהיר? הרי את התרופות נגד כאבים,כמו "אתופן" ניתן לקחת לזמן קצר בלבד(כשבוע) ורק פעמיים ביום,וגם הן בקושי עוזרות,אז איך אפשר להמשיך לתפקד במצב כזה?! במיוחד אם אין אפשרות לשכב או לשבת עם רגל מורמת כל היום - שאז הכאב כמעט נעלם לגמרי. הכוונה היא בזמן ההמתנה שבין ביקור אצל הרופא למשנהו,והבאת תוצאות הבדיקות. {פשוט שכחתי לשאול זאת במרפאה כשיכולתי}.

23/05/2011 | 10:29 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה התאור יכול להתאים למצבים רבים ולכל מצב יש דרך אחרת לפתרון. לכן אין מנוס אלא לחזור לביקור נוסף ולשאול את השאלות. הרבה מטופלים פשוט רושמים את השאלות וכך לא מפספסים את התשובות. לכן כדאי לחשוב בשקט בבית, לרכז שאלות, בפגישה הבאה לשאול בנחת. זה בזכות ולא בחסד. בברכה ד. גרינטל

23/05/2011 | 10:29 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה התאור יכול להתאים למצבים רבים ולכל מצב יש דרך אחרת לפתרון. לכן אין מנוס אלא לחזור לביקור נוסף ולשאול את השאלות. הרבה מטופלים פשוט רושמים את השאלות וכך לא מפספסים את התשובות. לכן כדאי לחשוב בשקט בבית, לרכז שאלות, בפגישה הבאה לשאול בנחת. זה בזכות ולא בחסד. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים