ר"ח צפצפה 9 עומר

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/05/2011 | 11:56 | מאת: יצחק

עברתי החלפת ברך לפני 6 חודשים . לאחר 2 חודשים כיפוף הברך הגיע ל80% עברתי מניפולציה בהרדמה מלאה. לאחר מכן קבלתי כיפוף של100%. אני מטופל בהידרותרפיה ועדין אין שיפור מעבר ל100% והכאבים נמשכים .כמובן שטופלתי גם בפיזיותרפיה כל הזמן. לאחר טפול אני מגיע ל110% למחרת זה נסוג ל100% כל הזמן מה אתם ממליצים לי תודה מראש ובכבוד רב יצחק שלום

23/05/2011 | 10:19 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליצחק שלום וברכה שיקום ברך לאחר TKR הנו מסלול אינדיוידואלי וכל מנתח בוחר בדרך משלו. כדי לתת הנחיות צריך להבין את מצב הברך, לבדוק, לעיין בצילומים ובקיצור: להכיר את המטופל ואת הברך. מה חושב המנתח שלך? בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים