בדיקת- MRI

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

27/04/2011 | 17:06 | מאת: גיורא

דוקטור שלום! לפני כ-שנתיים בוצע ניתוח להחלפת ברך , היום עקב בעיות גב הוצע לי לבצעה בדיקת MRI האם לא עלול לגרם נזק עקב שדה מגנטי חזק. תודה מראש , גיורא

01/05/2011 | 11:06 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה ביצוע MRI הנו בעייתי בכל עת שיש מתכת מסוגים מסוימים. מצד שני ישנם סוגי משתלים המאפשרים בצוע MRI כל פעם שיש שאלה כזו מפנים למומחה MRI את הבקשה ומציידים אותו בנתונים המתאימים: צילום, סוג המשתל וכו'. לפי המידע מומחה ה MRI מגיע למסקנות האם אפשר לבצע MRI אם לאו בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים