ריבזיה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

30/03/2011 | 23:49 | מאת: החלפנ חוזרת של מפרק הירך

שלום רב אני כבר 14 שנה אחרי החלפת ירך המצב עכשיו מתחיל התרופפות ואני במעקב הרופא הסביר לי שאני אצטרך לעבור ניתוח חוזר קשה וארוך עם השתלת עצם מה זה בכלל השתלת עצם ואפשר לחזור ללכת ולדרוך על הרגל ומהיכן לוקחים תעצם אשמח מאוד לתשובה

31/03/2011 | 15:43 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה השתלת עצם הנה לקיחת עצם ממקור (או של הגוף עצמו, או עצם של אדם אחר) והנחתו באתר הניתוח לגבי החלק האחר של השאלה: כאן צריך לדבר עם המנתח היות וצריך לראות מה גרמה ההתרופפות, היכן צריך שתל עצם, איזה משתל הוא מתכנן להשתמש וכדומה בברכה ד. גרינטל

31/03/2011 | 15:43 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה השתלת עצם הנה לקיחת עצם ממקור (או של הגוף עצמו, או עצם של אדם אחר) והנחתו באתר הניתוח לגבי החלק האחר של השאלה: כאן צריך לדבר עם המנתח היות וצריך לראות מה גרמה ההתרופפות, היכן צריך שתל עצם, איזה משתל הוא מתכנן להשתמש וכדומה בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים