החלפת מפרק

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/02/2011 | 18:34 | מאת: אדנקס

שלום. אני בת 30 עברתי לפני שנה ניתוח להחלפת מפרק בירך. בביקורת לאחר שנה הכל היה נראה טוב וגם הרגשתי מעולה ונאמר לי להגיע בעוד שנתיים. כשבועיים אחרי הביקורת התחילו לי כאבים שמקשים על ההליכה שלי עד כדי צליעה הכאבים האלה מידי פעם נעלמים. האם אני אצטרך לעבור שיחזור של השתל ? ומה יכולות להיות הסיבות לצליעה אחרי שנה שבה תיפקדתי כרגיל. תודה רבה

24/02/2011 | 10:07 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאבים לאחר THR דורשים את כל המיומנות המחשבתית של המנתח. הוא צריך לשקול את הסיבות האפשריות, להחליט לגבי הברור הרלוונטי, לגבי הטיפול הרלוונטי. המכתב מעלה פחדים וחששות אבל בשורה התחתונה צריך להתאפק, לגשת לרופא המנתח, ולשאול אותו בסיום הברור מה לדעתו הסיבה הכי רלוונטית לכאב ומה עושים. בברכה ד. גרינטל

24/02/2011 | 19:38 | מאת: אדנקס

תודה רבה על ההתייחסות.

מנהל פורום החלפות מפרקים