ניתוח להחלפת מפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

21/02/2011 | 19:20 | מאת: יעל

רופא מנתח קבע כי עלי לעבור ניתוח להחלפת מפרק בצד אחד ולאחר מכן בצד השני.כמו כן נאמר לי כי קיים סיכוי שהרגל הקשורה למפרק המנותח תהיה ארוכה יותר? האם זו גזירה משמיים או חסך בכישוריו של המנתח?

24/02/2011 | 09:45 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליעל שלום מעניינת מאד מסקנתך מהשיחה עם הרופא המנתח. אנו למדים ממכתבך כי מדובר בהפרעה תפקודית קשה על רקע שחיקת שני מפרקי הירכיים. כמוכן אנו למדים שהרופא המנתח צופה דברים שעשויים לקרות כחלק מתוצאות הניתוח. אין רופאי הפורום רואים עצמם כבעלי זכות לשפוט את כישוריו של מנתח. לזכותו ייאמר שהוא מלמד את המטופלת על המציאות שלאחר הניתוח ובודאי דיבר על דברים נוספים שחשובים לא פחות. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים