עזרה בפיענוח מיפויי לאחר החלפת מיפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/02/2011 | 16:06 | מאת: אריה

לפני שנתיים עברתי החלפת מיפרק ירך (צד שמאל) לפני מספר ימים עברתי מיפוי עצמות אני רוצה לציין שבישיבה ברכב או בהליכה של מיספר דקות אני חש בכאבים ובמיפויי ניכתב: מצב לאחר החלפת מפרק הירך השמאלי. קיימת קליטה מוגברת מסביב למשתל בלוטת יותר באצטובליםובאזור האנטרטרוכנטרי.קימת קלוטה מוגברת LT.SACROILIAC JOINT- בצלע 10 משמאל מאחור בצלע 6.7 משמאל מלפנים לסיכום: מצב לאחר THR משמאל קליטה מוגברת מסביב למשתל- שינויים לאחר ניתוח ? התרופפות?

24/02/2011 | 09:22 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאריה שלום למיפוי יש משמעות רק בתוך הפזל הרפואי הכללי. זה דומה לשאלה מה משמעותו של אותו חלק כחול מתוך הפזל. אותו חלק יכול להיות שמיים, ים, אגם, צבע שמלה. לכן היחידי שיכול לענות הנו אותו רופא שמכיר אותך, למד פרטים רבים מתוך המהלך הרפואי ואופי הכאב, בדק אותך, עיין בצילומי הרנטגן הישנים והחדשים, עיין בבדיקות הדם שבוצעו ואז מבין מה משמעות הכתוב בברכה דר גרינטל

24/02/2011 | 09:22 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאריה שלום למיפוי יש משמעות רק בתוך הפזל הרפואי הכללי. זה דומה לשאלה מה משמעותו של אותו חלק כחול מתוך הפזל. אותו חלק יכול להיות שמיים, ים, אגם, צבע שמלה. לכן היחידי שיכול לענות הנו אותו רופא שמכיר אותך, למד פרטים רבים מתוך המהלך הרפואי ואופי הכאב, בדק אותך, עיין בצילומי הרנטגן הישנים והחדשים, עיין בבדיקות הדם שבוצעו ואז מבין מה משמעות הכתוב בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים