נתוני השתלות

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/01/2011 | 10:22 | מאת: סטודנטית

שלום רב, אני סטודנטית למינהל מערכות בריאות, לצורך עבודה אקדמית, אני מתעניינת בנושא המשתלים האורטופדיים, למפרק הירך והברך. מצאתי נתונים על השוק בעולם, אבל לא מצאתי כלל על ישראל. הייתי שמחה לקבל תשובה לשאלות: כמה החלפות למפרק ירך עושים בארץ? של מי המשתלים שמשתמשים בהם בישראל, כלומר החברות המייצרות? מה המחיר של משתל לברך ומשתל לירך? תודה רבה על מענה טלי חן

18/01/2011 | 10:55 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לטלי שלום הנושא דורש שיחה אנא צרי קשר עם סיגל 04-8541511 או 04-8542018 לצורך פגישה ונשמח לעזור בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים