יש לי בעיות במפרקי הירך משני צדדים ובשתי ברכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/12/2010 | 12:17 | מאת: מולא מוניר

אני מבקש המלצות מה צריך לעשות האם ללכת על ניתוחיים האם זה מחזיר אותי בריא האם יש סיכונים בניתוחי פרקים אני בן36 אנא תסבירו לי מה לעשות

28/12/2010 | 06:52 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

למר מוניר שלום החלפת מפרק הנה פתרון לכאב קשה שנמשך ומפריע בצורה ניכרת לתפקוד ואינו מגיב לטיפול רגיל. במקרה שיש מספר מפרקים מעורבים צריך קודם כל להבין מה הבעיה שהביאה לפגיעה בגיל צעיר בכל כך הרבה מפרקים. לאחר מכן חושבים מהו המפרק שמהווה את הבעיה העיקרית. לאחר מכן חושבים אם המצב של המפרק כזה גרוע שדורש ניתוח להחלפתו. זהו התהליך החשיבתי אותו אתה צריך לעשות מול המנתח שלך. במידה ואתה מעוניין בייעוץ נוסף אנו ברמב"ם נשמח לעזור בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים