החלמה מניתוח החלפת פרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/05/2007 | 12:48 | מאת: הודית

למנהלי הפרורום שלום רב, אני בת 55 לפני שבועיים וחצי עברתי ניתוח להחלפת פרק הירך, הניתוח עבר בהצלחה. יש לי כמה תופעות לוואי שממש מקשות עלי והן: הרגשת עיקצוץ ושריפה באיזור העליון של כף הרגל קרוב לאצבעות וכאבים חזקים בשוק הרגל הרגשה כאילו זה בעצם, כמו הרגשה שלאחר מכה חזקה מאוד ברצוני לדעת האם תופעות אלו מוכרות , כמה זמן לוקח להן לעבור, האם יש דרך להקל על הכאב והרגשת העיקצוץ והשריפה שכן חוץ מזה אני מרגישה טוב וכבר הולכת עם מקל הליכה בלבד.

09/05/2007 | 22:52 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

קודם כל חשוב לאחל לך הצלחה ובריאות שלמה הסימפטומים שאת מתארת של הרגשת עקצוץ ושריפה בחלק העליון של כף הרגל עשויים להיות בעלי משמעות ועשויים להיות 'רגילים'. גם את הכאבים בשוק יש לדון באותה דרך מחשבה. לכן חשוב להבדק על ידי האורתופד המנתח ולהבין דרכו אם יש לזה משמעות אם לאו. לכן ברגע שיש משהו לא מובן או יוצא דופן יש להתייעץ עם הרופא המנתח בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים