כתף ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

26/07/2010 | 20:00 | מאת: בר

בן 38 .סובל מזה כשנה ויותר בכאבים בכתף ימין.הכאבים נמצאים כל הזמן כמעט ללא הפוגה. כאב מוחמר בעת נשיאת משקל ביד ימין.לעיתים איני יכול לישון על צד ימין . בבדיקת אורטופד נמצא-"קשת טיפוסית מכאיבה-כאב ממוקם ב ACJ,חריקות בתנועה " בבדיקות הדמיה -"אי סדירות קלה ב ACJ,שינויים מקומיים" בבדיקת אולטרא סאונד נמצר כי הגידים במרקם תקין. אנא התיחסותך בקצרה: 1.מה הפירוש אי סדירות קלה והאם יכולה לגרום לכאב כה חזק? 2.הרופא שלח אותי לפיזיוטרפיה.האם טיפול שמרני בכלל יכול להועיל במקרה הזה? 3.מהי המלצתך להמשך טיפול -האם רק ניתוח יעזור? תודה

29/07/2010 | 09:43 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לבר שלום ככלל, הפורום עוסק בתחום החלפות מפרקים, ישנם פורומים המיועדים לבעיות כתף. מצד שני אלו בדיוק השאלות שאותן אתה צריך לשאול מומחה כתף אליו תלך לבדיקה. הוא ישאל אותך שאלות, הוא יבדוק אותך, יעיין בבדיקות ההדמיה ויבין את המשמעות שלהן ואז יוכל לענות בצורה חכמה על העניין. בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים