החלפת ברך שניה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/07/2010 | 22:43 | מאת: ליזי

אמי בת ה86 החליפה ברך לפני כ 18 שנה, ועכשיו הרופא המליץ מאד על החלפה חוזרת מאחר והחומר זז ונשחק, וכמעט נוגע ברזל בברזל. אמי חיה בארה"ב.בזמנו לקח לה כ 8 חודשים עד שהחלימה לחלוטין. הרופא אמר, שבמידה ולא תנתח, עליה ללכת קבוע עם סד על הברך והליכון, והכאבים רק יתגברו וגם זריקות קורטיזון לא תעזורנה. אני חוששת מאד, ומבקשת את דעתכם בנידון. בתודה מראש ליזי

29/07/2010 | 09:49 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לליזי שלום לרופא שבדק את אמך יתרון גדול היות והוא מכיר אותה, בדק אותה, ראה בעיניו את הצילומים. עיין בבדיקות דם. לנו זה חסר. על פניו הנימוקים שאת מתארת נשמעים מאד הגיוניים. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים