החלפת מפרק ירך בגיל 32 לאחר מחלת פרטס מגיל 13

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

26/04/2007 | 17:49 | מאת: דודו

האם בעת החלפת המפרק קיימת אפשרות להארכת העצם ?קיים אצלי קיצור של 3.5 ס"מ . באיזו מידה אוכל לעסוק בפעילות גופנית כגון ריצה וכו' באופן חובבני בלבד ?

27/04/2007 | 08:53 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה בדרך כלל כאשר המנתח מבצע ניתוח מסוג זה הוא משתדל להגיע למצב של אורך גפיים שווה. עליו להיות זהיר ולא להגזים היות ובהארכת יתר עשויה להיות מתיחה של העצב הסיאטי. לא תמיד הדבר אפשרי. החשוב הוא שסיבה לניתוח לא תהיה הארכה של הגפה אלא כאב. היות ומדובר בניתוח גדול ופוטנציאל לסיבוכים הוא נועד בראש ובראשונה להשגת הפוגת כאב. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים