מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/04/2010 | 08:28 | מאת: אבי

אני סובל זה כשנה מכאבים בירך שמאל בפרט בזמן של שינוי מפלס כמו עליה במדרגות או אף מהכביש למדרכה,מצרף צילום רנטגן של ירך שמאל ומבקש לדעת מה הטיפול המומלץ והאם אהיה זקוק לניתוח ברבות הזמן.

09/04/2010 | 08:30 | מאת: אבי

מצטער אין כאן אפשרות לצרף צילום

18/04/2010 | 06:56 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאבי שלום ככלל, כל תהליך רפואי מסתיים בהמלצה (כגון טיפול זה או אחר או ניתוח) אבל יש לו כללים ומגבלות. קודם כל אנמנזה (פרטים חשובים לרופא מתוך סיפור החולה), לאחר מכן בדיקה פיזיקלית (בדיקת החולה) ולאחר מכן עיון בבדיקות עזר כגון צילומים. רק לאחר מכן ניתן להעיז ולתת מענה. ברור לך שכל התהליך לא יכול לקרות דרך האינטרנט ולכן אין אפשרות לאמר לך מהו הטיפול המומלץ. גם לעניין ניתוח אין דרך לענות אלא בסוף התהליך. ככלל, חלק מהאנשים זקוקים לניתוח בסיכומו של דבר וחלקם לא. תשובה כזו לא עוזרת הרבה..... בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים