ברך מסובבת

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

18/03/2010 | 01:53 | מאת: דגנית

בני 16 סובב את הברך בנפילה אחרי צילום אין מימצאים מיוחדים אבל כואב לו נפוח ולא ידוע איך מטפלים ולמה לשים לב יש אי נוחות בברך ונתנו לו גם אנטיביוטיקה האם לשים קרח או לחמם את המקום איך מרגעים תודה

18/03/2010 | 08:13 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר נער סובב את הברך והופיעו כאבים נפיחות, אולי נוזל בברך, אולי הגבלה בתנועה, חשוב להבדק על ידי אורתופד, שיעיין בצילומים בעצמו, כך אפשר להבין את מהות הטיפול. לעיתים צריך לנקר, לעיתים צריך לקבע בגבס, לעיתים הפוך: להפעיל בפיסיותרפיה, לעיתים קרור וכדומה בברכת חג שמח ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים