החלפת מפרק כתף

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/03/2010 | 14:34 | מאת: חוסאם

ניתוח כזה מאוד לא שכיח כמו החלפת מפרק ירך לכן אני לא יכול למצוא מידע מספיק .. כמה סוגים של החלפת מפרק כתף יש ומה מאפיין כל אחת ?

10/03/2010 | 08:15 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה החלפת מפרק הכתף הנה ניתוח שנעשה בראש ובראשונה במקרים שתהליך ניוון או תהליך דלקתי פגעו בסחוס המפרק, גרמו לכאבים והגבלה בתנועה ברמה כזו שהתפקוד היום יומי נפגע. כאשר יש סיבה לבצע את הניתוח הרי כל מנתח משתמש במשתל שאצלו התוצאות הטובות ביותר. ישנם סוגים רבים של משתלי כתף וכל סוג רלוונטי למצבים אחרים. החשוב: ההחלטה אם לגשת לניתוח. אז שואלים את המנתח באיזה משתל הוא חושב להשתמש ומה המאפיינים שלו בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים