החלפת מפרקים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/02/2010 | 20:10 | מאת: מפרק

אני סובלת ממחלה של כל המרקים הגדולים בגוף אני לאחרר החלפת מפרקים של ברכיים ברך שמאל 2 וגם החלפת ירכים אני אחרי 13 וחצי אחרי החלפת ירך החלו כאבים הכאבים הם בעקוז מאחור וקשה לי להרים את הרגל הופנתי למיפוי וזה הממצאים קיטת יתר בחלק אצטובולרי של משתל ירך וקליטת יתר לא אחידה לאורך עש בעיקר צואר שמאל וחבורים siדוצ החמירה אבקש בבקשה הסבר לזה הודה לכם מאוד

21/02/2010 | 12:09 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה מטרת המפוי הנו לסייע באבחנה. כאשר ישנה תמיכה באבחנה זו אם עקב הכאב, אם עקב ממצאי בדיקה, אם עקב הצילום מפוי ובדיקות הדם, אנו מבררים קודם כל אם יש סימני זהום ושוקלים טיפול ניתוחי בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים