מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/01/2010 | 14:01 | מאת: דני

לאחר פציעה ישנה מ73 מסמור גואל מועמד להחלפת פרק ירך 3אורטופדים המליצו לנתח ואחד טוען שכדי למשוך כמה שיותר אני בן 57 ומתלבט מה דעתך

28/01/2010 | 14:36 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לדני שלום. שאלת החלפת מפרק ירך הנה שאלה שלוקחת בחשבון תמיד את המהלך של הבעיה במפרק, העבר הרפואי, ניתוחים קודמים, פציעות קודמות, זהומים בעבר אם היו וכדומה. מספר הממליצים נגד או בעד אינו משנה. חשוב להגיע להחלטה לאחר שישבת מול אותו רופא שרצית חוות דעת שניה ממנו, שמע ממך פרטים רבים לגבי הבעיה, בדק אותך, עיין בצילומי רנטגן ובדמיות שונות ורק אז הגיע להמלצה. ברור לך שזה תהליך לא פשוט ובודאי לא רלוונטי לכתיבה דרך האינטרנט. בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים