ניתוח מפרק ירך אצל צעירים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/01/2010 | 15:04 | מאת: שרית

שלום רב אני בת 43 ועומדת לעבור ניתוח להחלפת מפרק ירך. יש לי מידע רב על הבעיה עצמה ועל הניתוח, אבל בשום מקום לא ראיתי נגיעה בגילאים הצעירים, אלא רק בגילאים מבוגרים. האם תוכלו להפנות אותי לפורום לצעירים עם בעיה דומה? חשוב לי לשמוע על ההחלמה אחרי הניתוח. תודה מראש שרית

13/01/2010 | 08:11 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשרית שלום אנו מנתחים גם אנשים צעירים עם נוון של מפרק הירך ומבצעים החלפה מסוגים שונים כאשר הדגש הנו על סוג משתל בעל תכונות של שחיקה נמוכה. המטרה כמובן מצד אחד לפתור בעייה של כאב ומצד שני לחשוב תמיד על שחיקת המפרק והצורך בעתיד הרחוק בניתוח חוזר. בברכה ד. גרינטל

07/02/2010 | 00:00 | מאת: יעקב

האם קיבלת תגובות? האם התיעצת ולמדת משהו חדש? אני מתלבט באותה השאלה.

מנהל פורום החלפות מפרקים