לאחר תאונת דרכים שבר ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

08/04/2007 | 19:39 | מאת: יוסף

לאחר התאונה בוצע ניתוח לקיבוע השבר עם פלטה ובורג משום מה הבורג התחיל לצאת החוצא והרופא אומר להמתין והרכיבו לי מכשיר קליפר עובר שוב זמן מה כשאני עם כאבי תופת שוב ניגש לרופא ובוצע צילום והבורג ממשיך לצאת החוצא מה עושים הרופא לא מספק לי תשובות בבקשה תעזרו לי

09/04/2007 | 19:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליוסף שלום קבוע שבוצע עם פלטה וברגים מטרתו להחזיק את חלקי השבר במקומם עד אשר יתחברו. אין אנו יודעים ממכתבך היכן בירך היה השבר ואיזה סוג פלטה ועוד פרטים רבים אך ככלל, זוהי דרך להחזקת חלקי השבר כדי שהאיחוי יהיה במצב אופטימלי. ממכתבך ניתן להבין כי אחד הברגים יוצא ממקומו ומשמעותו שקיימת התרופפות מסויימת והרופא המטפל הוסיף קבוע על ידי מכשיר כתמיכה בקבוע הפנימי. זו אכן אחת הדרכים להקל על מצב של התרופפות אלא שאתה מביע בעיה של כאב שלא נשלט ולא מסתדר. חשוב תמיד במקרים אלו לשלול את האפשרות לזהום. אם יש חשד לזהום יש לפעול בצורה מהירה כדי לטפל בבעיה. במקרים שבהם אתה מתלבט ולא מגיע לתשובה מהרופא המטפל בך, ומעוניין להתקדם קיימת אפשרות לחוות דעת נוספת בעניין זה. אין אנו יודעים היכן אתה מתגורר אך בכל מחלקה אורתופדית בכל אזור בארץ ישנו צוות המטפל בתחום הטראומה ויכול לענות ולתת חוות דעת נוספת בענין זה. בברכת החלמה מהירה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים