לאחר ניתוח החלפת מפרק ירך שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

08/11/2009 | 17:39 | מאת: חיים

ד'ר שלום . אנוכי לאחר החלפת מיפרק ירך שמאל 10 חודשים.כאבים חזקים באגן ןבאכוז שמאל מלווה בצליעה.נשלחתי לעבור מיפוי עצם. הממצאים כלשונם: מצב לאחר החלפת פרק ירך שמאל,הדגשה קלה בקליטה באזור עליון של האצטבולום אגן שמאל, יכול להתאים לתגובה דלקתית. הדגשה בקליטה באזור הליטרלי מימין של ע"ש מותני L4 ובאזור קוטסו ורטיברלי T8 T9 מימין.ממצאים יכולים להתאים לשינויים ניווניים. מבקש בבקשה את תשובתך לממצאים אלו. בתודה.

09/11/2009 | 07:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לחיים שלום הבנת מצב רפואי דורשת מספר צעדים בסיסיים: מידע מסוים מצד המטופל, בדיקה שלו, עיון בצילומי רנטגן, עיון בבדיקות דם מסוימות ולאחר מכן עיון בבדיקות הדמיה כגון מפוי והתייחסות לסוגי מפוי מסוימים. הדברים חשובים מידי. לאור זה, המידע שאתה מעביר לגבי המפוי שבוצע אצלך עשוי להיות בעל משמעות רבה ועשוי להיות חסר כל משמעות. לכן חשוב לחזור לאותו רופא שבדק אותך, כדי שיבין על רקע הצעדים בהבנת מצב רפואי שציינתי את משמעות המפוי בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים