ניתוח החלפת מפרק ירך שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

28/08/2009 | 22:57 | מאת: אלי

אני בן 48, אובחן אצלי במפרק ירך שמאל אנקילוסיס עם המלצה לניתוח THR, הנני סובל מכאבים חזקים מהברך ועד למפשעה, אינני יכול לעלות במדרגות, לנהוג, לשבת או כל פעילות אלמנטרית, ברצוני לדעת: - מה סיכויי ההצלחה לניתוח כזה וכמה זמן ניתוח זה מחזיק מעמד - כמה זמן תהליך ריפוי הירך לאחר הניתוח ותוך כמה זמן אחזור לפעילות רגילה ואלמנטרית

30/08/2009 | 07:02 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאלי שלומות אחד הניתוחים הטובים ביותר הנו ניתוח להחלפת מפרק הירך. חשוב תמיד לזכור שמדובר בניתוח גדול וסיכוי (אם כי סיכוי נמוך) לסיבוכים. ערנות לעניין חשובה תמיד. כיום חלק ניכר ביותר מהמטופלים הצעירים חוזרים לפעילות מלאה תוך תקופה יחסית קצרה של חודשים בודדים. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים