בצקת לשדית בפרקי ירכיים.

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/07/2009 | 18:17 | מאת: אלי

שלום רב קודם כל ברצוני להודות על תגובתכם נוכח פנייתי בעבר, ב 03/08 אובחנה אצלי בצקת לשדית בראש פמור ימין "המוגדר היטב חשוד ל AVN ב08/08 בMRI חוזר הבצקת נסוגה לחלוטין אולם כאבים נשארו בהחלט, ב 04/09 אובחנה אצלי אותה בעייה זהה לחלוטין במפרק שמאל,מספר רופאים שהייתי בטיפולם טענו כי יש להימנע מהליכה ממשוכת ומאמצים וכי "הגוף יחלים" יש לאמר כי הנני מיואש לחלטין!!! הכאבים הינם בשתי פרקי ירכיים אינני מסוגל לבצע שום דבר מלבד שכיבה ועמידה לא ממושכת ,יש איזו תקווה בשבילי??? (בMRI האחרון באפריל מפרק ימין תקין) אני די מאבד את סבלנותי הנפשית לנוכח מצבי הבריאותי ,אנא ממכם יעצו לי מה לעשות גם אם זה תלוי בניתוח מהאגן ועד לכפות רגליים מכיוון שאני היום מיתנהל כמו נכה וסובל מכאבים איומים בלתי פוסקים. תןדה ויום טוב אלי.

19/07/2009 | 08:40 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאלי שלום הפעם התנצלותי על האיחור בתשובה. לקייץ דרישות משלו..... צריך לבצע רויזיה על המחשבות: לבדוק שנית, לבצע צילום עדכני ולראות אם קרה סיבוך במפרק כגון תמט של חלק מראש הפמור מחמת חולשת העצם. הרעיון החשוב הנו לבצע רויזיה, חשיבה נוספת ולראות אם יש משהו חדש שצריך לטפל בו בברכת הצלחה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים