החלפת ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

29/05/2009 | 09:02 | מאת: אורן

שלום רב,אני בן 38 אחרי החלפת ברך מלאה בגיל 33,תאונה,ניבדקתי השבוע אחרי 5 שנים פעם ראשונה כולל צילום ,בגלל אופי העבודה שלי ב3 שנים אחרונות 11 שעות על הרגלים בתנועה,ואחרי העבודה במנוחה יש לי כאבים ולחץ,בצילום רפיון של המרכיב הטיביאלי ,שאלה,מה זה אומר, איזה נזק ,מה לגבי ניתוח ואיזה סוג,תודה רבה רבה

17/06/2009 | 07:11 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאורן שלום זו אחת השאלות הקשות ביותר באורתופדיה. צריך במקרה זה לבדוק היטב, לשלול זהום, ולחשוב לגבי המשך. ניתוח חוזר בגיל 38? מתי יהיה הניתוח הבא? האם צריך לחשוב שוב ולשקול מחדש את כל המהלך? בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים