כאב כרוני בברך..

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/05/2009 | 03:30 | מאת: קובי

שלום לך ד"ר סיפרתי לך לא מזמן שעברתי חבל בפיקה ואני חי עם כאב כרוני מזה כמעט ארבע שניים בזמן האחרון משתמש בתרופת טרמדקס שעוזרת לי מאוד לתפקד ולא סובל 24 שעות ביממה הכאב הוא חיצוני באזור הפיקה כאב קשה לתפקוד אני עובד כנהג ציבורי ועם קלאצ"ש הארבע ראשי כבר חזק דיי מספיק עם הקלא"צש קשה לעבוד לדעתי רוב הסיכויים שיש לי שחיקת סחוס מינסקוס ורצועות תקינים לחלוטין האם ההילוכים טובים בשבילי כי האורטופדים מיעציםלי פיזיוטרפיות כנראה אין סופיות שלא עוזרות ותרופות משככי כאבים מה עלי לעשות אודה לך מאוד קובי???

24/05/2009 | 11:42 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לקובי שלום אנא קרא את מכתב התשובה לעמית. כדי להיות מסוגל לענות בצורה סבירה יש לשמוע פרטים רבים, לבדוק, לעיין בצילומים ובדיקות הדמיה אחרות לפי הצורך, ורק אז לחשוב כיצד לשפר את בעיית הכאב וההתאמה התעסוקתית. זו הדרך המושכלת להתקדם בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים