החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

15/03/2009 | 21:51 | מאת: מישל

אני עומדת לפני ניתוח החלפת מפרק ירך ושאלתי היא בנוגע לשתל: איזה עדיף ומה ההבדל בין שתל קצר לשתל ארוך? תודה

19/03/2009 | 07:05 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה בחירת השתל אינה פשוטה. לכל סוג של משתל יש יתרונות וחסרונות, יש סיבוכים ספציפים ואחוזי הצלחה. בחירה של משתל מושפעת מגורמים רבים ונעשית על ידי המנתח לאחר שנים של נסיון. לכן הדרך החכמה הנה לשאול את המנתח שלך מהו המשתל העדיף עליו כאשר הוא לוקח בחשבון את הגיל,את המצב התפקודי, את המצב הפיזי של השרירים, עצם ופרמטרים נוספים, ואז יאמר לך את השורה התחתונה בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים