חודשיים וחצי לאחר ניתוח החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

30/12/2008 | 12:17 | מאת: איטה

לפני כחודשים וחצי עברתי ניתוח להחלפת מפרק הירך שנגרם עקב נפילה. בבית אני הולכת בלי עזרה אך ההליכה מלווה בכאבים מסוימים ואין לי יציבות מלאה. בחוץ אני נעזרת במקל. מתי אפשר לשקול לחזור לנהוג? בתודה איטה

04/01/2009 | 19:29 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאיטה שלום התשובה אינה פשוטה עקב המשמעויות השונות של נהיגה לאחר החלמה מניתוח. קודם כל יש להתייעץ עם המנתח שלך ולודא שהכל תקין מבחינתו. במידה ועדיין התשובה לא ברורה ניתן להיכנס לאינטרנט ל "שיקום נהיגה" או "כישור נהיגה" ולראות מכונים שלהם סמכות ויכולת לבדוק את כישור הנהיגה ולתת OK לחזרה לנהיגה. כך את בטוחה שהחזרה שלך טובה ויעילה בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים