כאב ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/12/2008 | 08:42 | מאת: שח

איזה בדיקות לעשות שמופיע כאב בירך לאחר החלפת ירך לפני 4 שנים בכאב יחד אם חום 38 ללא שון סיבה מה שכן נמצא חידק ספאטק לקחתי אוגמנטין חודש וחצי ועדין יש כאב חום לא תמיד האם יש בדיקת דם

28/12/2008 | 08:05 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

בוקר טוב ושבוע טוב המצב המתואר אינו מצב שיכול להשאר במסגרת שיחה באינטרנט בתוך הפורום. אני חש אי שקט ובעיקר לאור התקופה שחולפת בין מכתב למכתב עליך לגשת לאורתופד המנתח ו או לרופא המשפחה בהקדם אפשרי, צריך לבצע ברור כולל צילומי רנטגן, בדיקות דם, מפויים מיוחדים ובמידת הצורך לפעול.... אנא לא להשאיר את הדברים כפי שהם ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים