כאב ברך ומגה גלופלקס

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

26/11/2008 | 14:04 | מאת: אינה

אני כל הזמן שומעת על חברות או חברות של החברות שעוברות ניתוח שמחליפים ברכיים ואני פוחדת שגם יומי יגיע כמו כולן גם אני סובלת מכאבים בברכיים הסימן שלי הוא הגשם הראשון ואז הכאבים פשוט בלתי נסבלים כבר המליצו לי על מגה גלופלקס הרבה פעמים אבל כנראה שאני טיפוס שאוהב לסבול מה אתה אומר זה יכול לעזור לי אולי לא אצרך ניתוח בסופו של דבר? והאם זה מזיק אם לוקחים אז הבנתי שאנשים לוקחים את זה כבר שנים

27/11/2008 | 06:49 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאינה שלום מטופלים רבים מדווחים שנטילת תוסף מזון זה מפחיתה את הכאב. בדרך כלל אין מניעה בריאותית לקחת את התוסף. בהצלחה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים