החלפת מפרק-ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/11/2008 | 19:15 | מאת: מירון

שלום, אני בן 36 סובל מפרטס וקוצר גפה של 2 ס"מ. כיום אני הולך עם מקל וזה לא עוזר . הרופאים אומרים למשוך כמה שיותר בגלל הגיל. מה לדעתך ניתן לעשות?

23/11/2008 | 07:10 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה ככלל, החלפת מפרק ירך מוצדקת כאשר תהליך הניוון והכאב שמלווה אותו הביא את איכות החיים לשפל מהותי קיצור של 2 ס"מ, גיל, הפרעה קוסמטית אינם סיבה לניתוח זה. לכן צריך לשקול היטב לאור הדברים אם הסיבה שאתה צולע, נזקק למקל אכן נגרמת מהניוון והכאב בצידו ודורש ניתוח בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים