דלקת בסטרנום

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/11/2008 | 18:12 | מאת: שרון

שלום לפני כ8 חודשים חשתי כאבים חדים באזור החזה עקב הרמת משקל כבד במילואים מאז אני סובל מכאבים שמתגברים ונחלשים בתקופה זו.יש לציין שהבחנת הרופאים שלי היא דלקת בסטרנום.יש לי תופעה שמאוד מציקה לי שלפעמים יש לי כאבים (בנוסף לכאבים הרגילים)מאוד חזקים כמו שריר שנקרע או שבר שהכאב הוא ריגעי אבל מאוד כואב ומפחיד האם כאב זה יכול לנבוע מאזור המפרק?או מאזור אחר? נ.ב עברתי בדיקות א.ק.ג.אקו לב.וארגומטריה לפני כ5 חודשים תודה

11/11/2008 | 07:12 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשרון שלום לצערי שאלתך אינה בתחום החלפות המפרקים, רצוי לשאול כירורג חזה. תשובה בפורום זה של החלפות מפרקים עשויה ללקות בחסר בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים