5 ח' אחרי החלפת מפרק ירך-כאבים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/08/2008 | 21:38 | מאת: rjk

שלום, בת 57,עברתי לפני כ-5 ח' החלפת מפרק ירך. קיימים עדיין כאבים בזמן הליכה בקדמת הירך ובברך. הרגל עדיין "נעולה" אחר ישיבה (כמו לפני הניתוח). קיימת עדיין צליעה (אין הפרש בין 2 הרגליים)-היתה צליעה רצינית לפני הניתוח. אגב, עשיתי מהתחלה הרבה פיזיותרפיה והידרותרפיה. הפסקתי, עתה, עקב השערת הרופא שזה המקור לכאבים המתוארים. אך לא כך הוא..אגב, השתל במקומו מונח.. קצת "מאוכזבת" מתוצאות הניתוח, כפי שבאים לידי ביטוי עד כה.. מנסיונכם - האם התופעות מוכרות בשלב זה של השיקום? תודה.

27/08/2008 | 17:28 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה תופעה זו לאחר שיקום שכיחה ביותר. ישנם אנשים שהשיקום אורך כשנה ושנתיים כדי להשיג את ההמצב הרצוי בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים