דלקת בסטרנום

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/07/2008 | 22:08 | מאת: דרור

שלום רב הובחן אצלי דלקת בסטרנום אני מטופל בפרדניזון כבר שלושה שבועות ,התחלתי במינון 40 מג ליום בהפחתה של 5 מג לשבוע . כיום 20 מג. במקביל להפחתת הפרדניזון , אני מטופל בסלזופרין EN 500 התחלתי פעם ביום כל שבוע העלתי את המינון ב500 נוספים כיום אני נוטל 1500 ביום , המשך טיפול 2000 ביום משבוע רביעי למשך חודשיים. שאלתי, אתמול התחילו תופעות של בכי ללא סיבה , רגישות יתר , נפיחות יותר ממה שהיה עד כה,בפנים ובצואר, האם תופעות אילו מוכרות? האם יש תופעות נוספות שעלי לצפות? הכאב נחלש אבל לא עבר?,תוך כמה זמן אמור הכאבלעבור? האם עלול לחזור? ומה התדירות? תודה, דרור

07/07/2008 | 09:09 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לדרור שלום לצערי הפורום הזה עוסק בהחלפות מפרקים, תהליכים ניוונים במפרקים בעיקר בברך ומפרק הירך והניתוחים המבוצעים לצורך שפור איכות החיים במקרים אלו. השאלות מכוונוות לתחום של רפואה פנימית, ראומטולוגיה וכדומה בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים