שינויים oa בברכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/06/2008 | 10:21 | מאת: ישראל

סובל שנים מכאבים בברכיים.מ/א כריתת מניסקוס מימין 1972 מ/א ארתרוסקופיה וכריתה חלקית של המניסקוס משמאל 1997.צילום ברכיים ןמיפוי עצם הדגימו שינויים oa גם בכתפיים וקרסוליים.אודה להמלצות טיפול.

22/06/2008 | 12:11 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לישראל שבוע טוב המלצה לטיפול באה תמיד בסוף ההליך הרפואי. הליך של מפגש רפואי מתחיל בסיפור החולה כולל פרמטרים שונים שלעיתים נשמעים משעממים.... לאחר מכן בדיקה פיזיקלית, עיון בהדמיה (בעינייך) ואז ההמלצה הרפואית. כל זאת למה? יש מגוון טיפולים והדבר הקרדינלי ברפואה הנו להתאים את הטיפול למטופל. טפול שלא מתאים עשוי שלא לעזור, לעיתים לגרום נזק...... בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים