החלפת מפרק

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

29/05/2008 | 13:07 | מאת: לוי ריקי

שלום רב, שמי ריקי ויש לי בעיה במפרק הירך יש לציין כי אני בת כ-50 וסובלת ממפרק הירך ,דבר המקשה על תחפקודי ביום יום כמו כן הכאבים עוברים גם לרגל הבריאה. אני פעם ראשונה באתר, אשמח להתייעץ עימך ולפרט יותר פרטים בהמשך. שאלתי היא האם כדאי להחליף את המפרק בגילי זה או לחכות והאם יש טיפול אחר במקום לעבור ניתוח. אשמח לקבל את תשובתך בהקדם האפשרי. תודה מראש ריקי

29/05/2008 | 17:05 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לריקי שלום "כדאי" הנו משהו פנימי שכל אדם שסובל מניוון מפרק הירך חש, דבר המביא אותו לניתוח. כאשר הכאב הנובע ממפרק הירך מגיע לדרגה שאותה אינו מוכן לסבול יותר, או הפגיעה באיכות החיים כזו שמבחינת המטופל שווה לו לבצע את הניתוח, אז "כדאי". זה פשוט בינך לבין עצמך. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים