ניתוח ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/04/2008 | 23:16 | מאת: דפנה

אני בחורה בת 40 מועמדת לניתוח החלפת ירך הרופא הסביר לי שהנתוח אצלי טיפה מסובך כי צריך לסובב את העצם בכדי שיהיה להכניס את המשטל מאחר שהעצם עקומה כאילו לחתוך את העצם ולסובב אותה השאלה שלי איך מחברים את העצם חזרה והכי חשוב כמה זמן בארך יקח לי להחלים ולחזור לתיפקוד רגיל מאחר שיש לי ילדה בת 3 וילד בן 2 ואני אמא חד הורית בתודה מראש (אני יודעת שהחלמה זה אינדיבדואלי אבל בכל זאת פלוס מינוס

16/04/2008 | 07:03 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר ישנו עיוות בעצם המקבלת במקרים שצריך לבצע החלפת מפרק הירך קיימות מספר אפשרויות. האחת להשתמש במשתל שמהווה ציפוי בלבד ואינו נזקק לירך המקורבת לצורך התאחיזה. אפשרות אחרת הנה להשתמש במשתל ארוך שמייצב את העצם לאחר תיקון העיוות. ישנן אפשרויות נוספות. המהלך לאחר הניתוח מאד תלוי במידת היציבות והביטחון שהושג בניתוח. לעיתים צריך להיות מאד איטיים בשיקום ולחכות שהעצם תתחבר ותחלים ולעיתים השיקום תקין ונורמלי בברכה ד"ר גרינטל

17/04/2008 | 08:27 | מאת: דפנה

נאמר לי כי יש לחתוך את העצם ולסובב אותה?

24/04/2008 | 10:04 | מאת: מיכאל

עברתי שתי החלפות מפרק בשנה האחרונה ואוכל לספק תשובות במידה וישנןאם תרצי לשוחח 0523380384

27/04/2008 | 19:53 | מאת: דפנה

אני אתקשר תודה

24/04/2008 | 10:04 | מאת: מיכאל

עברתי שתי החלפות מפרק בשנה האחרונה ואוכל לספק תשובות במידה וישנןאם תרצי לשוחח 0523380384

מנהל פורום החלפות מפרקים