כאב גב חזק

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/03/2008 | 22:41 | מאת: שחרר

יש לי כאבי גב שובע פלוס אני לאחר החלפת ירך THR לפני שנתייםם צילום רנטן מראה ירך בעמדה טובה יש לצין שא סידירות בטרוכנטר הגדול צילום גב עקמת ימינה ישור לרודיזס. מה אפשר לעזור לכאב איזה סוג של עיסוי מותר לי? תודהה

25/03/2008 | 10:54 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר מטופל מחלים מניתוח של החלפת ברך, המפרק בדרך כלל מאפשר פעילות של יום יום. אם הכל תקין, במידה והכל תקין, מותר הכל כמובן לפי הסכמות המנתח. לכן בעקרון אם אין סיבה אחרת הטיפולים בעמוד השדרה מותרים ומומלצים בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים