אני כמעט חודש לאחר החלפת

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/02/2008 | 20:27 | מאת: שרונה

מפרק הברך . עדיין עם כאבים חזקים ואני לוקחת 2 אוקסיקונטן ליממה ( 10 מ"ג ) + 3 פרקוסט ( 5 מ"ל ) + 6 כדורי אופטלגין . מטופלת ע"י פיזוטרפיסט בבית פעמיים בשבוע . משתדלת לעשות כמה שיותר תרגילים ובימים אלו עברתי להליכה בעזרת קביים . יש לי כמה שאלות /בעיות . 1 . פיזית אני מאד מאד חלשה ועייפה לעומת לפני הניתוח . ( עשיתי הבוקר בדיקות דם אך עדיין אין תשובות ) 2 . הברך / הרגל מאד נפוחה וזה מציק מאד נותן הרגשה של קשיון איך ניתן להוריד את הנפיחות ? אני מאד מחכה ומצפה לתשובות . אציין עוד שגילי הוא 56 .

13/02/2008 | 07:26 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשרונה שלום המהלך לאחר ניתוח עשוי להיות שונה מאד. האחד מגיע לטווח תנועה בקלות וללא כאב רב והשני נלחם על כל מעלה עם כאב ניכר. תמיד כמנתחים אנו צריכים להיות ערים לסיבוכים כגון זהום שעשוי לפרוץ ולכן כל אימת שיש כאב או מהלך קשה צריך להיבדק שוב אצל המנתח ולראות האם מדובר במהלך איטי שלאחר ניתוח או האם מדובר בסיבוך. לכן חשוב שתבדקי שנית על ידי הצוות המנתח כדי לראות האם הכל 'זורם' באופן רגיל. בברכה ד"ר גרינטל

13/02/2008 | 12:30 | מאת: שרונה

תודה רבה .

מנהל פורום החלפות מפרקים