החלפת מפרק הברך ( בן 62 )- לפני שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

30/01/2008 | 15:32 | מאת: שמואל

נכבדי ד"ר גרינטל, 1. כיום לאחר הניתוח הנ"ל אני מרגיש טוב ,ובהליכה רגילה ( שזה אני עדין לומד ללכת בפזיוטרפיה ) אין לי יותר כאבים .וכחודש איני משתמש בכדורים. - אני חש בכאבים רק בעלית מדרגות וזה אני ממשיך לתרגל. 2. בזמן כיפוף הברך בהליכה אני מרגיש את המערכת המכנית ברגל, האם זה נורמלי ,וצפוי להעלם עם הזמן ? או זה במצב בניתוח זה. אודה על דעתך.

30/01/2008 | 15:44 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשמואל שלום אני שמח לשמוע על המצב הנוכחי לאחר הניתוח ונראה שהתהליך הולך ומשיג את מטרתו בהצלחה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים