ארתרוסקופיה של ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

20/01/2008 | 19:46 | מאת: qwer1304

שלום! אשמח לדעת היכן בארץ ומי מבצע ניתוח ארתרוסקופיה של הירך. תודה

23/01/2008 | 06:52 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

בוקר טוב ארטרוסקופיה של מפרק הירך הנה פעולה שמטרתה לאבחן ולעיתים לטפל בבעיות שונות של המפרק. פעולה זו מתבצעת במספר מקומות בארץ. כמו לכל פעולה כירורגית ישנן אנדיקציות לבצוע הפרוצדורה, יתרונות, חסרונות וסיבוכים ואותם צריך לברר בעת ההכנה לניתוח. היות ובפורום זה אנו נמנעים מסיבות מובנות להפנות מטופלים, נמנעים מפרסומות וכו', הרי הדרך הנכונה הנה לפנות לאותו רופא שהמליץ לבצע את הניתוח ולשוחח עמו לגבי העדפותיו ומחשבותיו. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים